Oltul, sub avertizare nowcasting Cod galben de ceață

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, noi avertizări nowcasting Cod galben de ceață, valabile în 19 județe din Muntenia, Oltenia, Transilvania, Banat și Dobrogea. Printre judeţele avertizate se numără şi Oltul.

Potrivit meteorologilor, până la ora 9:30, în zona județelor Olt, Dolj și Mehedinți ceața va determina scăderea vizibilității local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri. Izolat, se va semnala și burniță.

De asemenea, până la ora 10:00, în localități din județele Alba și Hunedoara, vizibilitatea va fi scăzută în trafic din cauza ceței local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri.

Fenomene meteo similare se vor semnala până la ora 11:00 în județele Brașov, Harghita, Sibiu, Constanța și Tulcea, iar până la ora 12:00 în județele Ilfov, Ialomița, Giurgiu, Călărași, Cluj, Sălaj și Bistrița-Năsăud.

Totodată, până la ora 12:00, ceața va afecta vizibilitatea în trafic în localități din județul Teleorman, iar până la ora 14:00 în județul Sibiu se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge și depăși la rafala 55-65 km/h, iar la munte temporar 70-80 km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here