Cadavrul descoperit duminică într-o fântână din Olt rămâne o enigmă/De când zăcea acolo

Cadavrul bărbatului găsit duminică în fântâna aflată pe câmp între localitățile Vădastra și Brastavățu, într-o avansată stare de putrefacție, nu a fost încă identificat de polițiștii care se ocupă de anchetă. Cel mai nou element al anchetei este aceea că se estimează că trupul neînsuflețit zăcea în puț de aproape două luni. Reamintim că fântâna în care a fost descoperit cadavrul este aceeași în care, în urmă cu opt luni, a fost găsit cadavrul secretarului Primăriei Vădastra.

Oamenii legii continuă cercetările pentru identificarea cadavrului descoperit duminică, dar ancheta merge greu, cu atât mai mult cu cât în nici o localitate din zonă nu a fost sesizată în ultimele luni dispariție vreunei persoane.

„Cadavrul nu a fost încă identificat, iar din zonă nu a fost înregistrată nici o dispariție de persoană. Se estimează că trupul neînsuflețit zăcea în acea fântână de o perioadă între 45 și 60 de zile”, a declarat, pentru OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

În aceeaşi fântână a fost găsit fără viaţă, în urmă cu circa opt luni, şi secretarul Primăriei Vădastra, Dan Roşioru. El era căutat de poliţişti de mai bine de o săptămână, după ce familia a anunţat dispariţia sa, membrii familiei susținând că bărbatul a dispărut fără urmă în data de 15 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here