Doljean cercetat pentru contrabandă și nerespectarea regimului armelor

Polițiștii din Dolj cercetează un bărbat, de 49 de ani pentru contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, asupra acestuia fiind găsită o armă cu glonț, calibru 9 mm și 150 de cartușe, deținute ilegal.

La data de 16 noiembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj au depistat un bărbat, de 49 de ani, din comuna Teasc, județul Dolj, care deținea un pistol calibru 9 mm, precum şi 150 de cartuşe neletale nepercutate, de același calibru.

Din cercetări a reieșit că arma şi muniţia fuseseră cumpărate de acesta cu 3 zile înainte, din oraşul Vidin, din Bulgaria.

Ulterior, în aceeaşi zi, acesta le-a introdus în România, fără a le declara organelor de control vamale, depozitându-le într-un compartiment al unui tren care circula pe ruta Craiova-Vidin.

Polițiștii au întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.

Pistolul și muniția au fost ridicate de polițiști, în vederea cercetărilor.

Sursa: IPJ Dolj

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here