Scot milionul de oameni în stradă? Dragnea a vorbit despre organizarea unui mare miting pentru susținerea sa

Liviu Dragnea a declarat că la Comitetul Executiv Național al PSD s-ar putea discuta despre organizarea unui miting, dacă acesta are sens, informează B1 TV. Precizarea vine în contextul în care încă din ianuarie, în perioada protestelor de amploare declanșate de OUG13, mai mulți social-democrați au susținut că pot scoate chiar și un milion de oameni în stradă, pentru susținerea Guvernului PSD, iar Dragnea a spus că a auzit despre astfel de planuri, dar li s-a opus mereu. În ultimele zile, s-a vorbit despre perspectiva organizării unui miting de susținere a lui Liviu Dragnea, în contextul noului dosar penal care îl vizează. 

“Eu nu am venit să cer susținere, eu am venit să dau susținere partidului pentru a continua ceea ce am început. Putem discuta de un miting, dar nu de susținere. Discutăm mâine sau în zilele următoare. A fost o idee, nu este analizată sau dusă la capăt”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat ce va face dacă vor fi social-democrați care vor cere organizarea acestui miting, Dragnea a răspuns: “Dacă vor fi colegi care la CExN vor cere un astfel de miting vom discuta. De data asta n-o să mai resping această idee, dar, dacă hotărâm să facem un miting, trebuie să stabilim exact pentru ce îl facem. Sunt mai multe motive pe care le-am auzit pentru care colegi de-ai mei doresc să facă un astfel de miting, eu nu resping ideea, dar trebuie să facem un miting care să aibă sens”.

”Sunt foarte multe presiuni să organizăm un miting de susținere uriaș, ca să sprijinim și să apărăm Parlamentul. Pentru a apăra Parlamentul poate e necesar să arătăm forța printr-un miting uriaș de un milion de oameni. Nu este un miting contra cuiva, ci de susținere. Sunt foarte mari presiuni din partea primarilor noștri, a șefilor de zone, ca la CEx de săptămâna viitoare să punem pe ordinea de zi votul pentru miting”, declara, pe 10 noiembrie, Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, la Antena 3, potrivit B1 TV.

Sursa: B1 TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here