„Ieşiţi în stradă pentru Liviu Dragnea?” Răspunsul lui Mihai Tudose

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi, referindu-se la propunerile venite din interiorul partidului privind organizarea unui miting, că de data aceasta nu mai respinge ideea, dar că trebuie stabilit care va fi obiectivul unei astfel de manifestaţii, informează Digi Tv. Întrebat dacă ar ieşi în stradă pentru Liviu Dragnea, Mihai Tudose a răspuns: Suntem deja în stradă!

Întrebat în legătură cu eventuala organizare a unui miting al PSD, Liviu Dragnea a răspuns: „Mâine discutăm. De data asta nu o să mai resping această idee, dar, dacă hotărâm să facem un miting, trebuie să stabilim exact pentru ce-l facem”.

El a precizat că nu a venit să ceară susţinere, ci să acorde susţinere, că sunt mai multe motive enunţate de către colegii săi de partid, dar consideră că o astfel de acţiune trebuie „să aibă sens”.

„Sunt mai multe motive pe care le-am auzit pentru care colegi de-ai mei doresc să se facă (n.r. – un miting), eu nu resping ideea, dar trebuie să facem un miting care să aibă sens”, a spus Liviu Dragnea.

Solicitat să spună pentru ce ar ieşi simpatizanţii PSD în stradă, el a spus că va discuta acest subiect cu colegii săi vineri, când este programată şedinţa Comitetul Executiv al partidului.

Mai multe voci din interiorul PSD, printre care Codrin Ştefănescu şi Liviu Pleşoianu, au cerut în repetate rânduri, Digi Tv, organizarea unor manifestaţii care să contracareze protestele de stradă antiguvernamentale. Ideea a revenit în partid odată cu dosarele deschise de DNA şi în care este implicat Liviu Dragnea şi cu apariţia informaţiilor conform cărora şi alţi lideri sau miniştri ai partidului ar urma să aibă probleme în justiţie.

Sursa: Digi Tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here