1.000 de litri de alcool de contrabandă, confiscat de polițiști/Urmărire ca-n filme/VIDEO

Urmăririle din filme sunt inspirate din cazuri reale. Polițiștii din Mureș și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române au prins doi bărbați, care încercau să scape de echipajele de poliție aflate pe urmele lor, întrucât transportau ilegal o mie de litri de alcool.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş cercetează doi bărbați, din judeţul Covasna, pentru deţinerea în afara antrepozitului fiscal a produselor accizabile supuse marcării sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita prevăzută de lege.

În fapt, în noaptea de 15/16 noiembrie a.c., cei doi se deplasau cu două autoturisme pe raza localității Bălăușeri din Mureș și nu au oprit la semnalele unui echipaj de poliție aflat în trafic, continuându-și deplasarea.

Pentru prinderea acestora, a fost constituit un filtru rutier la intrarea în localitatea Sighișoara. Bărbații au reușit să evite filtrul, s-au ascuns în localitatea Seleuș, unde au abandonat unul dintre autoturisme.

Cei în cauză și-au continuat deplasarea cu cel de al doilea autoturism, care a fost oprit în trafic de un echipaj de poliţie, pe raza localității Seleuș.

În interiorul autoturismului abandonat și în portbagajul acestuia, polițiștii au descoperit 1.000 de litri ce pare a fi alcool, în flacoane de plastic de câte 2 litri, fără marcaj fiscal.

Lichidul a fost confiscat și urmează să fie expertizat, iar autoturismul în care a fost descoperit a fost pus sub sechestru asigurator.

Cercetările sunt continuate în cauză, pentru documentarea întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here