Un bărbat din Sibiu ar fi întreținut relații sexuale cu 7 minori

Caz șocant în centrul Sibiului. Un bărbat de 43 de ani a fost arestat, după ce procurorii au descoperit că ademenea copii în apartamentul său, forțându-i apoi să întrețină relații sexuale, relatează Digi Tv. Sibianul le oferea copiilor alcool și etnobotanice pentru a-i filma în ipostaze indecente.

Procurorii de la crimă organizată au găsit, în locuința bărbatului din centrul Sibiului, situată vizavi de sediul Direcției pentru Protecția Copilului, mai multe videoclipuri sexuale în care apăreau copii.

Este vorba despre șapte băieți și fete cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani. Cel puţin unul dintre copiii care apar în imagini, în vârstă de 13 ani, era internat într-un centru de plasament, iar ceilalţi proveneau din familii cu probleme.

Potrivit Digi Tv, casa unde au intrat anchetatorii era folosită de altfel de bărbat pentru a filma scenele, copiii fiind ademeniţi aici cu alcool și substanţe etnobotanice. Bărbatul, acuzat de pedofilie şi pornografie infantilă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Sursa: Digi Tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here