Transsexual român, ucis cu sânge rece într-un parc din Roma

Un italian care își ispășea în arest la domiciliu ultima parte dintr-o condamnare a ucis cu sânge rece două persoane în mai puțin de 12 ore. Prima sa victimă a fost un transsexual român, pe care l-a ucis într-un parc din Roma, notează repubblica.it.

Emanuele Veronesi, în vârstă de 35 de ani, și-a recunoscut fapta. A povestit că l-a întâlnit pe transsexual, crezând că este o femeie. Când a descoperit că, de fapt, este bărbat, i-a cerut înapoi banii plătiți pentru prestația sexuală. Cum transsexualul a refuzat, cei doi s-au luat la harță și, în final, Veronesi l-a ucis pe român înfingându-i un cuțit drept în inimă.

A doua victimă a italianului a fost un tânăr nord-african de 20 de ani, pe care l-a cunoscut în perioada de detenție comună la închisoare. Și acesta a sfârșit precum românul, cu un cuțit în inimă. Pe această a doua crimă, însă, Emanuele Veronesi nu o recunoaște: ”Am consumat cu el cocaină, apoi în zori am plecat și el încă era viu”.

Italianul a fost arestat sub acuzațiile de dublu omor și evadare din arestul domiciliar. El ispășea acasă ultima parte dintr-o condamnare pentru tentativă de omor și ”evadase” după ce și-a îndepărtat brățara electronică.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here