Aleși noi în Consiliul Județean Olt de la PSD și PNL/Primele declarații-VIDEO

Aleșii Oltului au validat, joi, mandatele de consilier județean pe care un social-democrat și un liberal le-au preluat după ce mandatele unor colegi de partid au încetat.

Este vorba de George Șofaru, prezent pe lista de supleanți a PSD Olt, care a devenit consilier județean după ce mandatul social-democratei Corina Sulger a încetat, aceasta devenind, luna trecută, prin votul Parlamentului, membru în comitetul de reglementare al ANRE.

Întrebat de jurnaliști ce își propune să facă din postura de consilier județean, Șofaru a declarat că va încerca să aibă o activitate cât mai bună în ședințele Consiliului Județean și va susține politica grupului de aleși din care face parte.

Șofaru, fiul primarului din localitatea Văleni, Ion Șofaru, este lector în cadrul Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) București – Filiala Slatina.

În cadrul Consiliului Județean, George Șofaru a devenit și membru al Comisiei pentru organizarea și dezvoltarea urbanistică, realizarea lucrărilor publice ecologice și protecția mediului, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură.

Propunerea PNL pentru preluarea mandatului de consilier județean pe care îl deținea fostul președinte al liberalilor din Olt, Ion Moisescu, decedat luna trecută, este Mircea-Daniel Popescu. Acesta a declarat că în mandatul său de ales va milita pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere din județ.

Mircea-Daniel Popescu este din Corabia. El va face parte din Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie, servicii publice și comerț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here