Alertă de incident terorist în Londra: Forțe de ordine înarmate au intervenit la o stație de metrou după ce martorii au spus că s-au tras focuri de armă

UPDATE: Poliția londoneză a anunțat că nu a găsit până în prezent dovezi că s-au tras focuri de armă precum au afirmat martorii când au alertat autoritățile.

Cele două stații de metrou care au fost închise în urma alertei de posibil incident terorist au fost redeschise traficului a anunțat autoritățile din transport.

Panică la stația de metrou Oxford Circus din Londra! Poliția înarmată până în dinți a intervenit de urgență în interiorul stației și a dispus evacuarea de urgență a celor prezenți. Forțele de ordine susțin că investighează un incident cu caracter terorist în care s-au tras focuri de armă.

“Dacă sunteți pe Oxford Street refugiați-vă în clădiri. Ofițeri sunt la fața locului și se ocupă de situație. Mai multe informații vor urma”, a transmis Poliția.

Forțele de ordine au informat că nu este cunoscută existența niciunei persoane care să fi fost rănit în urma incidentului.

Poliția londoneză spune că a fost chemată în urma unor informații potrivit cărora mai multe focuri de armă au fost trase pe Oxford Street și că a răspuns ca și când incidentul ar fi unul legat de terorism.

În momentul în care poliția a dat ordin de evacuare a stație s-a creat panică și busculadă, mai ales că vine într-o perioadă în care numeroase persoane erau pe străzile Londrei pentru că se plimbau prin magazinele care aveau ofertă de Black Friday.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here