Accident ÎNFIORĂTOR pe un drum național: Un mort și trei răniți, mașină rupă în două/FOTO

O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite într-un accident rutier produs vineri seară pe Drumul Naţional 72, în judeţul Prahova, unde două autoturisme s-au ciocnit, în urma impactului extrem de violent unul dintre vehicule rupându-se în două, anunță Adevărul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul a avut loc pe DN 72, care face legătura între municipiul Ploieşti şi municipiul Târgovişte. Două autoturisme s-au ciocnit violent în zona Parcului industrial Ploieşti, la câţiva kilometri de intrarea în oraş, accidentul având loc în condiţiile în care în zonă este ceaţă, iar vizibilitatea este de aproximativ 50 de metri.

Sursa foto: b1.ro

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că în urma accidentului un bărbat a murit pe loc, iar alţi trei au fost răniti, doi dintre ei fiind în stare gravă. La ora transmiterii acestei ştiri, răniţii primesc îngrijiri medicale în ambulante, scrie news.ro.

Conform surselor citate, a fost nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru scoaterea uneia dintre victime din autoturism, în condiţiile în care impactul a fost atât de violent încât una dintre maşini a fost ruptă în două.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here