Accident rutier GRAV soldat cu 17 răniţi. A fost declanşat Planul Roşu/ FOTO

Un accident rutier grav în care au fost implicate un autocamion și un autobuz cu 50 de călători a avut loc luni într-o localitate din Maramureș. 17 persoane au fost rănite și a fost declanșat Planul Roșu de intervenție. 

Accidentul a avut loc în localitatea maramureșeană Vadul Izei, unde autobuzul cu cei 50 de călători s-a izbit cu un autocamion, după ce unul dintre șoferii implicați a pierdut controlul asupra direcției de deplasare.

La nivelul județului Maramureș s-a declanșat Planul Roșu de Intervenție, potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Sunt cel puţin 13 răniţi, dintre care doi cu traumatisme multiple.

Au fost alertate un echipaj de descarcerare, două echipaje de prim ajutor SMURD, o autospecială de transport victime multiple și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță.

O singură persoană a fost încarcerată, însă s-a reușit descarcerarea și victima a fost predată echipajului de prim-ajutor SMURD.

Răniții au fost transportați la spital. Polițiștii au deschis un doar și fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here