Trupa REGE, Marele Premiu și Trofeul „Visi Ghencea” la „Dialogul Absurzilor”/FOTO

Trupa REGE a Colegiului Național „Radu Greceanu”, condusă de prof. Daniela Iancu, a obținut Marele Premiu și Trofeul „Visi Ghencea” la cea de-a șaptea ediție a Festivalului de teatru pentru liceeni „Dialogul AbsurZilor”, desfășurată, sâmbătă, în cadrul Festivalului „Acasă la Eugen Ionescu”.

De asemenea, unul dintre elevii pregătiți de Daniela Iancu a câștigat Premiul pentru cel mai bun actor, iar o colegă a acestuia a obținut mențiune la secțiunea Monolog.

Trupa REGE nu este la un primul succes în cadrul festivalului de la Slatina. De altfel, elevii pe care Daniela Iancu îi inițiază și îi pregătește în tainele teatrului au câștigat mai multe premii locale și naționale în domeniu. Iar unii dintre foștii ei elevi sunt studenți la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” din București.

„Felicitări din toată inima membrilor trupei: Miki Ducu Duku, Alex Dragomir-care a luat și Premiul pentru cel mai bun actor, Andreea Bianca Țugulan, Larisa Zorlescu Zurli, Alex Ghiorghe Alexandru, Mihai Firoiu Firu, Matei Victoraș Gabriel – Mentiune la secțiunea Monolog, Alexandru Popescu (Mango). Mulțumiri directorilor și colegilor pentru încurajări și susținere!”, a postat, pe pagina sa de socializare, profesoara Daniela Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here