Bătaie CRUNTĂ într-un internat de elevi/Un băiat de 15 ani a ajuns la spital!

Un elev de 17 ani de la Colegiul Tehnic ”Edmond Nicolau” din Focșani este cercetat pentru loviri și alte violențe, dar și pentru amenințare, fiind acuzat că a bătut un băiat de 15 ani, în timp ce se aflau în internatul Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Focșani.

Adolescentul de 15 ani este internat în Spitalul Județean ”Sfântul Pantelimon” din Focșani, cu politraumatism prin agresiune, traumatism cranio-facial cu escoriații faciale multiple și traumatism toracic.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache, polițiștii au întocmit dosar pena pentru lovire sau alte violențe și amenințare, după ce au fost sesizați, în noaptea de duminică spre luni, că doi minori s-au bătut în incinta internatului unui liceu din Focșani.

Polițiștii au fost sesizați de medicii de la Spitalul Județean din Focșani, acolo unde a ajuns unul dintre copiii implicați în bătaie, un minor de 15 ani, care a fost internat în secția de Chirgie Infantilă, având politraumatism prin agresiune, traumatism cranio-facial cu escoriații faciale multiple și traumatism toracic.

Potrivit directorului Liceului cu Program Sportiv din Focșani, Petruț Mihai, incidentul s-a produs între un adolescent de 17 ani, elev la Colegiul ”Edmond Nicolau” din Focșani, care practică rugby și un elev de 15 ani, care practică fotbalul.

”A fost un incident între un sportiv de la Colegiul «Edmond Nicolau», care locuiește în căminul de sportivi de la liceul nostru și un sportiv de la Secția de Fotbal a LPS. Cel mai mare, care este elev în clasa a unsprezecea, i-a cerut ceva celui mai mic, care e a noua, acesta a refuzat să-i facă acel serviciu, și l-a lovit. Cel mai mic a ajuns la spital în urma bătăii, iar agresorul la Poliție”, a declarat profesorul Petruț Mihai, directorului LPS Focșani.

În urma agresiunii, copilul de 15 ani a rămas internat.

Conducerea LPS Focșani a anunțat că agresorul va fi dat afară din cămin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here