Caz ȘOCANT în Olt: Un tânăr drogat și-a atacat părinții cu un satâr/ Victimele au ajuns în stare gravă la spital

Caz șocant în orașul Balș, unde un tânăr de 29 de ani care consuma droguri și-a atacat părinții cu un satâr de bucătărie, rănindu-i. Ulterior, în agitația care l-a cuprins, și-a rănit unul dintre ochi. Părinții au ajuns la spitalul din Craiova, iar tânărul a ajuns, încătușat și însoțit de polițiști, la spitalul din Slatina. 

Incidentul a avut loc marți dimineață, când, după cât se pare, bărbatul ar fi luat o supradoză dintr-o substanță necunoscută, devenind agitat. În această stare, a luat un satâr din bucătărie și și-a atacat părinții, provocându-le răni multiple.

La fața locului a sosit o ambulanță care i-a preluat pe părinții tânărului și i-a transportat la Spitalul Balș. Ulterior, din cauza rănilor grave suferite, cei doi au fost transferați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

„Cei doi părinţi au fost preluaţi de echipajele Ambulanței Olt şi duşi la Centrul de Primire Urgențe Balş, de aici ei fiind transferaţi la Spitalul nr. 1 Craiova. Vorbim de o femeie de 54 de ani și de un bărbat de 59 de ani. Ambii erau conştienţi, dar cu plăgi multiple suferite în în urma unei altercaţii cu fiul lor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanței Olt, medicul Alina Duminică.

Tânărul a ajuns și el, ulterior, încătușat și însoțit de polițiști, la spitalul din Slatina, după ce mai întâi a primit îngrijiri la spitalul din Balș.

„Tânărul de 29 de ani era sub efectul unei supradoze de substanţă necunoscută și a fost transportat la CPU Balş, ulterior ajungând la UPU Slatina. Avea o agitaţie psihomotorie şi traumă facială”, a mai precizat Alina Duminică.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a preluat cazul și a demarat cercetări.

„Ştim că bărbatul şi-a agresat părinţii, folosind un satâr. Dosarul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, pentru că tocmai am primit concluziile preliminare și este de competența noastră. O să dispun ca un procuror să meargă la fața locului pentru cercetări”, a declarat prim-procurorul acestei unități de parchet, Anca Anuța.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here