Investigațiile Criminale și Operaţiunile Speciale, percheziții în Argeș

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Argeş, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R., au efectuat, miercuri, două percheziţii pe raza comunei Băiculești, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt.

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat două percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de furt.

Acțiunea s-a desfășurat într-un dosar privind săvârșirea de infracțiuni de furt, cu un prejudiciu de aproape 10.000 de lei, fiind vizate locuințele a două persoane de pe raza comunei Băiculești, județul Argeș.

„Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada octombrie – decembrie a.c., mai multe persoane ar fi pătruns în autoturisme parcate în spațiile de servicii de pe autostrada A1, de unde ar fi sustras bunuri și sume de bani”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției.

Cinci persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pentru audieri.

În activități au fost angrenați și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here