Jocuri de noroc ILEGALE/ Polițiștii i-au luat pe sus pe organizatori

Polițiștii din Botoşani au ridicat peste 1.000 de jetoane de poker, o masă de poker și bani, în urma unor percheziții efectuate într-un local public și la locuințele unor bărbați bănuiți că ar fi organizat ilegal jocuri de noroc. 13 persoane au fost conduse la audieri.

La data de 7 decembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, au efectuat trei percheziţii domiciliare în municipiul Botoşani, dintre care una într-un local public şi două la locuinţele unor persoane fizice.

În urma perchezițiilor, 13 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri, după ce au fost depistate într-un local în timp ce jucau poker şi rummy, jocurile fiind organizate fără licenţă sau autorizaţie.

De asemenea, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 1.200 de jetoane de poker, o masă de joc pentru poker, precum și 1.800 de lei și 100 de euro.

Din cercetări a reieșit că doi bărbaţi, de 32 și 40 de ani, ambii din municipiul Botoşani, ar fi organizat într-un local public jocuri de noroc, tip poker şi rummy, percepând o taxă pentru înscriere şi un procent din fiecare pariu efectuat de jucători.

Mai mult, unul dintre cei doi bărbaţi ar fi oferit bani jucătorilor, percepând o dobândă din suma împrumutată.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de camată și desfăşurarea fără licenţă sau autorizaţie a oricăreie dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc.

La activitate au participat şi specialişti din cadrul Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here