Copil de câțiva ani, lovit cu bățul și umilit de „Moș Nicolae” / VIDEO

Imagini revoltătoare pe internet cu o familie dintr-o comună din Bistriţa. Un copil este umilit şi terorizat de mama lui şi de concubinul acesteia. Micuţul este pus la perete şi agresat de bărbat, care este îmbrăcat în Moș Nicolae, şi totul se petrece sub privirile mamei. Autoritățile s-au autosesizat și a fost deschisă o anchetă penală. 

Tatăl a primit aceste imagini pe internet şi imediat a anunţat autorităţile, respectiv Direcţia Generală de Asistenţă Socială Constanţa care au sunat la colegii din Bistriţa Năsăud.

Din primele informaţii se pare că părinții sunt despărţiţi iar copiii se află în grija mamei. De sărbători, tatăl a rugat-o pe fosta soţie să aranjeze o vizită supriză a moşului – pentru bucuria copiilor.

Mama a chemat un bărbat costumat şi amândoi au transformat ceea ce trebuia să fie un moment plăcut, într-un moment de teroare. Băieţelul de vârsta grădiniței este amenințat cu băţul în timp ce stă în genunchi.

La un moment dat mai apare în imagini și o fetiță care e la rândul său obligată să stea în genunchi și să spună o rugăciune. Autoritățile s-au autosesizat în acest caz și au deschis o anchetă.

Copilul are drept la imagine, copilul a fost abuzat, i s-au încălcat multe drepturi aici copilului. În funcție de rezultatul evaluării, se poate ajunge până la măsuri de protecție specială pentru copilul în cauză”, spune Teodora Sângeorzan, șef serviciu în cadrul DGASPC Bistrița-Năsăud.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here