Mascații din Olt au donat sânge pentru polițistul din Suceava tăiat cu sabia de un traficant de droguri

Luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Olt au donat sânge în spijinul lui Ciprian Sfichi, polițistul din Suceava care se află în spital după ce a fost rănit cu sabia de un traficant de droguri în timpul unor percheziții.

Întreg efectivul Serviciului de Acțiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, s-a mobilizat și s-a deplasat la Centrul de Transfuzii Sangvine Slatina, donând sânge, în sprijinul polițistului rănit grav în timpul unei misiuni în localitatea Rădăuți.

„Suntem alături de colegul nostru Ciprian, care se află în continuare internat în spital!”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt

Polițistul Ciprian Sfichi, din Rădăuți, județul Suceava, a fost rănit în misiune săptămâna trecută, după ce a fost lovit în cap cu o sabie de către un traficant de droguri din Suceava a cărei locuință a fost percheziționată în cadrul unei acțiuni pentru destructurarea unei grupări infracționale.

Deși grav rănit, medicii au reușit să îi salveze viața polițistului, care a ajuns la spital cu severe leziuni la nivelul capului și brațului. Inițial, doctorii au fost rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale bărbatului, însă organismul acestuia a reușit să se refacă după operații, iar eforturile chirurgilor și-au arătat roadele.

”Pacientul este conştient şi vorbeşte, comunică cu medicii şi asistentele medicale. Nu vorbeşte cu probleme, vorbeşte bine. Este logic şi coerent. Există un deficit motor pe jumătate din corp”, au declarat medicii Spitalului de Neurochirurgie Iași, unde este internat polițistul.

Imagini cu polițiștii din Olt care au donat sânge pentru colegul lor din Suceava:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here