Imagini cu tânăra de 25 ani UCISĂ în metrou/ Alina Ciucu era originară din Dolj

Alina Ciucu, tânăra ucisă de o femeie de 36 de ani la metrou, era din localitatea Ostroveni, judeţul Dolj, dar se mutase de câţiva ani la Bucureşti, unde locuia cu prietenul ei, potrivit cancan.ro. Femeia de 25 de ani a fost împinsă pe şinele de metrou de Magdalena Şerban. Criminala de la metrou a fost arestată, azi dimineaţă, şi reţinută pentru 24 de ore. 

Alina Ciucu şi-a pierdut viaţa marţi, 12 decembrie, în Bucureşti, după ce a fost împinsă în faţa trenului, în staţia de metrou Dristor. Tânăra nu a avut nicio şansă de supravieţuire, spun martorii. Femeia era atentă la telefon, iar criminala a prins momentul pentru a o arunca în faţa metroului, cu câteva secunde înainte ca acesta să ajungă în staţie. Alina Ciucu provenea dintr-o familie modestă și se mutase de câţiva ani în Capitală, pentru a se duce la facultate. De câtva timp, ea locuia împreună cu iubitul ei și lucra la un restaurant din Capitală.

Tânăra din Craiova și-a pierdut viața marți seară, în stația Distor1, după ce o femeie de 36 de ani a împins-o, aparent fără motiv, în fața metroului. Suspecta, o femeie de 36 de ani, a fost reținută, dar a refuzat să-și motiveze gestul.

Totul a fost surprins de camerele de luat vederi din stația de metrou Dristor 1, unde s-a produs incidentul, în jurul orei 20.00. Nu era multă lume pe peron, iar martorii nu au putut oferi multe detalii la audierile care au avut loc aseară și în cursul nopții la Poliția Capitalei.

Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arată că principala suspectă ar fi pândit momentul când victima, tânăra de 25 de ani, nu era foarte atentă, se uita în telefon, și ar fi împins-o de pe peron pe șinele de la metrou în momentul în care trenul se apropia de stația Dristor 1.

Tânăra ar fi încercat să urce înapoi pe peron, dar suspecta ar fi împins-o cu piciorul și ar fi izbit-o practic de metroul care tocmai intra în stație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here