BESTIA cu chip de om din Olt care și-a UCIS tatăl cu securea a primit 16 ani de pușcărie

Bărbatul de 39 de ani, din localitatea Radomirești, care în luna iunie și-a ucis tatăl lovându-l de mai multe ori cu o secure în cap a fost condamnat, joi, de Tribunalul Olt, la aproape 16 ani de închisoare cu executare. El a săvârșit crima după ce fusese liberat condiționat din închisoare.

Criminalul, Gheorghe Roland Buga, a fost condamnat la pedeapsa principală de 15 ani de închisoare cu executare. În afara celor 15 ani, autorul crimei va mai sta 327 de zile după gratii, diferența de pedeapsă neexecutată după ce, anul trecut, el a fost liberat condiționat din închisoare în urma unei pedepse la care a fost condamnat pentru o altă infracțiune.

Decizia instanței nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel de către inculpat. El se află deja arestat în Penitenciarul Craiova.

La sfârșitul lunii mai recidivistului din Radomirești i-a cășunat pe tatăl său, pe care l-a lovit în mod repetat cu o secure până când bătrânul și-a dat duhul.

„S-a reţinut că, în după-amiaza zilei de 31.05.2017, inculpatul BGR a exercitat acte de violenţă fizică asupra tatălui său, în vârstă de 79 de ani, pe care l-a lovit, în mod repetat, cu o secure în zona capului, provocându-i leziuni traumatice care au condus la decesul acestuia”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here