Ministerul Transporturilor a alocat BANII pentru drumul expres Craiova-Slatina-Pitești. Când încep lucrările/ DOCUMENT

Bugetul Ministerului Transporturilor a fost aprobat, joi, 14 decembrie, în Comisia de buget-finanțe a Camerei Deputaților, un capitol aparte fiind destinat banilor necesari pentru construirea drumului expres Craiova – Slatina – Pitești.

Anunțul a fost făcut de deputatul PSD de Olt Marius Iancu, parlamentarul precizând faptul că, potrivit documentelor prezentate de ministrul Transporturilor, lucrările la acest important obiectiv vor începe în 2018.

Suma alocată de Ministerul Transporturilor pentru proiectarea și execuția lucrărilor se ridică la peste 7,4 miliarde de lei.

„Am aprobat bugetul Ministerului Transporturilor care cuprinde și alocarea sumei de 7.386.000.000 lei pentru construirea drumului expres Craiova – Slatina – Pitești. Conform documentelor prezentate de ministrul transporturilor, în anul 2018, vor începe lucrările la drumul expres”, a declarat deputatul Marius Iancu.

Drumul expres a fost deja scos la licitație. Nu mai puţin de 20 de oferte au fost depuse pentru proiectarea și execuția primelor două tronsoane ale drumului, alte 15 firme bătându-se pentru proiectarea și execuția tronsoanelor 3 și 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here