Polițiștii au mai destructurat o grupare de traficanți de droguri

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Ilfov și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au destructurat o grupare infracțională specializată în trafic de droguri. Au fost ridicate 700 de grame de cannabis, 6.000 de euro și 19.000 de lei, iar 5 persoane au fost reținute, față de alte 2 dispunându-se măsura controlului judiciar.

La datele de 12 și 13 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organziate Ilfov, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea  procurorilor D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au efectuat 13 percheziții domiciliare, în Bucureşti.

Activitățile au vizat destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate peste 700 de grame de cannabis, 6.000 de euro și 19.000 de lei.

Din cercetări a reieșit că,  în cursul anului 2017 , membrii grupării ar fi comercializat droguri sub formă de cannabis, comprimate ecstasy și amfetamină, în București și în județul Ilfov.

În urma administrării probatoriului, 5 persoane au fost reținute, iar față de alte 2 a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și deținere de droguri de risc și de mare risc, fără drept, pentru consum propriu.

Persoanele reţinute au fost prezentate Tribunalului Bucureşti, în cursul zilei de astăzi, față de 4 dintre acestea instanța de judecată dispunând arestarea preventivă și arestul la domiciliu, față de a cincea persoană.

Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul  jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Vlad Țepeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here