ALERTĂ DE GRADUL zero în România! Încă o TENTATIVĂ DE CRIMĂ la METROU! FOTO de la fața locului cu AGRESOAREA (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Femeia reținută la stația de metrou Pipera este cea care a agresat-o verbal, la stația Unirii 2, pe femeia de 42 de ani care a depus plângere la poliție, a confirmat comisarul șef Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Sarca a precizat că agresoarea are 57 de ani, este din București și a fost identificată mai ales după îmbrăcăminte. Ea a fost dusă la audieri.

”Nu a fost vorba despre un contact fizic, ci doar o amenințare verbală”, a adăugat Diana Sarca.

Poliția Capitalei a fost în alertă după ce o femeie a început să amenințe mai multe persoane aflate la stația de metrou Unirii 2.

Vineri, în jurul orei 10.00, o femeie de 42 de ani a reclamat la poliția metroului că a fost amenințată de o femeie care are între 60 și 65 de ani. Aceasta are 1,60 înățime, are o constituție robustă și este îmbrăcată în negru. Are o geantă bej și pe braț poartă o haină tot neagră.

”Nu scapi de mine! Eu sunt moartea ta”, i-ar fi spus femeia victimei.

Comunicat de ultimă oră al Poliției.

Poliția Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de amenințare. Rugăm cetățenii să respecte indicațiile colegilor noștri aflați în stațiile de metrou și să manifeste prudență. În această dimineață, în jurul orei 10.00, la Poliția Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost amenințată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej și cizme negre. Pe braț purta o haină de culoare neagră. Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here