Primarul din Corabia și femeile social-democrate, cadouri pentru bătrânii din Centrul Medico-Social/FOTO

Sărbătorile de Crăciun sunt aşteptate de către toţi, cu precădere de cei pentru care soarta  nu este atât de bună. Printre aceștia se numără și bătrânii de la Centrul Medico-Social Corabia, care miercuri au cunoscut bucuria de a primit cadouri de la femeile social-democrate, cărora li s-a alăturat primarul orașului, Iulică Oane.

Membrele Organizației de Femei a PSD Corabia, condusă de Iulia Dima, împreună cu primarul orașului, Iulică Oane, s-au deplasat, miercuri, la Centrul Medico-Social, pentru a-i bucura pe bătrânii de acolo cu cadouri constând în ducliuri.

„Pentru noi este foarte important să ştim că vă putem oferi o bătrâneţe mai liniştită, că vă putem asigura protecţie şi îngrijire de specialitate. Sperăm că am reuşit să vă oferim condiţii cât mai bune, pentru a trăi confortabil şi că dragostea cu care sunteţi îngrijiţi aici, în casa voastră, vă face o bătrâneţe mai uşoară”, le-a spus bătrânilor primarul Iulică Oane.

Actiuni de acest gen vor continua, a declarat președinta OFSD Corabia, Iulia Dima, „deoarece bătrânii de aici trebuie să înțeleagă faptul că nu sunt singuri și abandonați, comunitatea îi sprijină și încearcă să le aducă bucurie în suflet”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here