Depozit de mobilă în FLĂCĂRI în Olt. Pagube însemnate / FOTO+VIDEO

Un depozit de mobilă din Corabia a luat foc, joi seară, pe sute de metri pătrați, flăcările producând pagube însemnate. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri din Vișina, Caracal și voluntari din Corabia.

Pompierii din cadrul Gărzii Vișina, Detașamentului Caracal și Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Corabia au intervenit joi seară, în orașul Corabia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de mobilă.

Peste douăzeci de pompieri, cu trei autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, au acționat pentru lichidarea incendiului care amenința să se extindă la întreaga clădire.

Depozitul are suprafața de aproximativ 1400 de metri pătrați, iar la sosirea echipajelor, ardeau circa 500 de metri pătrați de tavan și mai multe obiecte de mobilier.

„Intervenția pompierilor a fost îngreunată de fumul dens degajat în interiorul clădirii, incendiul fiind izolat în scurt timp de la sosirea primelor echipaje.

Au ars circa 500 de metri pătrați de tavan, trei canapele și mai multe elemente de mobilier”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inpectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs de un conductor electric defect sau cu improvizații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here