Surpriză de Crăciun pentru bolnavii de cancer internați în Spitalul Slatina/Cine le-a făcut-o/ FOTO

Pentru oameni Crăciunul înseamnă bucuria de a te revedea cu cei dragi în jurul meselor îmbelșugate, bradul împodobit sau glasul colindătorilor deschizând cele mai îndepărtate uși. Există, însă şi oameni care nu pot să se mai gândească la cadouri sau copii care nu știu de existența lui Moş Crăciun. Un asemenea gând le-a făcut pe femeile din ALDE Slatina să îi viziteze, joi, pe bolnavii de cancer internați pe Secția de Oncologie a Spitalului Județean Slatina. Ele au vizitat și câțiva copii instituționalizați.

Pentru bolnavii internați la Secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina Moş Crăciun a ajuns, în acest an, cu daruri și colinde. Acest lucru a fost posibil în urma unei acţiuni a Organizaţiei de Femei din cadrul Partidului Alianța Liberalilor și Democraților Slatina, în colaborare cu membrii Biroului Municipal. Reprezentanţii acestor organizaţii au pus mână de la mână şi au pregătit pachetele necesare pentru ca cei 30 de bolnavi să aibă zilele de Crăciun mai frumoase.

Doamnele de la ALDE Slatina au mers cu cadouri si la două apartamente de tip familial, unde au fost întâmpinate de bucuria fără margini a celor șapte copii de-acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here