Slătinean prins în AFARA LEGII de polițiști/ Ce s-a întâmplat

Un bărbat de 29 de ani din Slatina a fost depistat de polițiști în condiții care, în alte cazuri, au generat adevărate tragedii. Totul s-a întâmplat cu o zi înainte de Crăciun.

Slătineanul a fost descoperit de oamenii legii pe raza localității Coteana conducând un autoturism după ce consumase cantități importante de alcool.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, acționând pe raza comunei Coteana, județul Olt, au depistat un bărbat, de 29 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acum, slătineanul va trebui să dea socoteală pentru fapta sa. Oamenii legii au întocmit dosar penal și fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Acesta nu este singurul caz descoperit de Crăciun. În chiar ziua marii sărbători, în timp ce acționau pentru siguranța traficului rutier, polițiștii din cadrul Poliției Caracal au depistat, în trafic, un tânăr, de 24 de ani, care conducea un autoturism, pe raza comunei Tia Mare,  fără a deține permis de conducere.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0,86 mg/L alcool pur în aerul expirat. Totodată, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here