Poliția Slatina rămâne fără șef cu acte-n regulă: Comisarul Marian Bărbulescu a picat concurs

Poliția Municipiului Slatina rămâne, în continuare, fără șef cu acte în regulă după concursul derulat joi, 28 decembrie, pentru că unul dintre cei doi candidați înscriși în cursă s-a retras, iar celălalt a luat notă mică.

Cel care s-a decis în ultima clipă să se retragă este comisarul șef Sorinel Bărbuică, el invocând motive strict personale. Contracandidatul său, comisarul Marian Bărbulescu, a susținut proba de interviu a concursului, dar a fost notat doar cu 4,52, în condițiile în care nota minimă pentru promovare era 7.

În aceste condiții, Sorinel Bărbuică, împuternicit la conducerea Poliției Slatina după pensionarea fostului șef al instituției, Vasile Stoean, va rămâne să conducă unitatea până cel mai târziu în 10 ianuarie 2018, când fie va fi împuternicit un alt om al legii, fie atribuțiile de șef vor fi preluate de actualul adjunct al instituției, comisarul Mihai Mihalache.

Altfel au decurs lucrurile la concursul pentru ocuparea postului de șef al Poliției Caracal, unde funcția a fost „adjudecată” de comisarul șef Nicolae Mirea, notat cu 7,95. Acesta a avut doi contracandidați, pe comisarul Costel Ghimiș, care a obținut doar 5,80, și pe comisarul Tudor Constantin Pistol, care s-a retras din concurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here