Consilierul local de Caracal Ion Dinoiu, fost consilier județean, a MURIT!

Consilierul local din Caracal Ion Dinoiu a încetat din viață, joi seară, la vârsta de 66 de ani. Decesul a survenit în urma unui accident vascular cerebral. Fost director, mai bine de un deceniu și jumătate, al SC Romvag Caracal, el a fost și consilier județean din partea PD-L în mandatul 2008 – 2012.

Alesul se afla într-o stațiune montană din Argeș și joi seară i s-a făcut rău. A fost dus la un spital din Brașov, ulterior fiind transferat la un spital din București, unde a și decedat din cauza unui accident vascular cerebral.

Ion Dinoiu a condus, vreme de 16 ani, fabriva de vagoane SC Romvag SA Caracal, dar a fost și director al Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Metale şi Resurse Radioactive Măgurele.

Fost consilier județean din partea PD-L în mandatul 2008 – 2012, el a candidat, anul trecut, pentru funcția de primar al municipiului Caracal din partea UNPR, alegându-se cu un loc în consiliul local.

Ion Dinoiu era cercetat de DIICOT Olt, alături omul de afaceri Cristian Burci, patronul ziarului Adevărul, în dosarul în care acesta este acuzat de devalizarea fostei fabrici de vagoane SC Romvag SA Caracal. Ion Dinoiu era acuzat de aderarea la un grup infracţional organizat, delapidare cu consecinţe deosebit de grave, abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave şi evaziune fiscală.

Trupul neînsuflețit al consilierului a fost adus în cursul zilei de vineri la Caracal și depus în locuința sa de pe strada Nicolae Titulescu. El a fost înmormântat în utlima zi a anului trecut, în Cimitirul Cernica, județul Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here