Tragedii pe şoselele din ţară în a doua zi a anului: Val de accidente rutiere doar pe DN1

Val de accidente pe DN 1 în a doua zi din An ! Un om se zbate înte viaţă şi moarte, iar alţi 5 oameni au fost răniţi în urma unui accident pe Valea Oltului! Alte 4 maşini au fost implicate într-un grav accident în Sibiu cu 5 victime! 

Într-o curbă, un şofer care se îndrepta spre Sibiu a intrat pe contrasens unde s-a izbit de o maşină care circula regulamentar.

Un om este în comă iar alti 5 au fost raniţi.

La faţa locului au ajuns imediat salvatorii care le-au acordat primul ajutor apoi le-au transportat la spital.

Si pe DN1, în judeţul Sibiu, a avut loc un grav accident rutier în care au fost implicate patru maşini.

Şoferul vinovat avea 39 de ani şi mergea pe ruta Braşov -Sibiu. Acesta nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina din faţa sa şi a lovit-o, după care a ricoşat în alte 2 autoturisme de pe sensul opus.

În urma impactului cinci persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital.

Traficul pe centura Avrigului a fost blocat zeci de minute.

Nu a fost singurul accident grav din a doua zi a anului. Un alt incident a avut loc în jurul orei 12.00, pe DN1, pe raza localității Decea.

În urma impactului trei persoane au fost rănite, din care o victimă este încarcerată, dar conștientă.  La fața locului au ajuns pompierii cu o autospecială și o ambulanță SMURD.

Nu a fost singurul accident din zonă. Tot la Decea, o tânără de 23 de ani a fost rănită grav după o depășire periculoasă.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here