Elena Udrea: ‘Măi lichelelor, ați uitat când lingeați clanța să vă sprijin’

Elena Udrea a intrat în noul an cu un mesaj violent pentru mai mulți colaboratori și colegi din politică, dar și pentru mai mulți jurnaliști cărora nu le dezvăluie numele. Ea susține că mulți dintre foștii colegi din partid îi „lingeau clanța” rugând-o să îi sprijine pentru ocuparea unor funcții, iar unor anumiți jurnaliști „deontologi” le plătea salariile.

„Mai lichelelor, ati uitat cand lingeati clanta sa va sprijin sa luati functii in partid, ca de prosti si corupti ce erati v-a dat partidul la o parte, de la ANAF spre exemplu, sa va sustin candidaturile, pe la primariile de sectoare spre exemplu, sa va finanteze Cocos, pe unii in politica, pe altii in presa… Voi, niste nulitati ipocrite vorbiti de mine astazi???
Eu am dosare penale si sunt “corupta” pentru ca v-am platit voua prestatia politica de rahat prin campanii, sau salariile de jurnalisti “deontologi”, #rezist acum. Acestea sunt acuzatiile care mi se aduc, banii acestia sunt “banii furati de Udrea”!!!
Vreti sa va dau numele fiecaruia dintre voi, cati bani ati luat fiecare de la partid, cum ati fost numiti pe functii, ce ati facut acolo???
Daca eu nu va torn, mai lichelelor, o fac pentru mine, sa nu fiu si eu una ca voi. Dar daca va faceti calculul ca o sa fiti lasati in pace daca va mutati limba in fundul Sistemului acum si, pentru ca ati sarit in barca lui Johannis, eu va spun ca sunteti prosti pana la capat.
Lichelele tot platesc odata si odata!”, a scris, pe Facebook, Elena Udrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here