150 de locuri de muncă în Spania pentru olteni/Se caută muncitori în câmp și în depozite și șoferi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt oferă, prin Serviciul de ocupare EURES România, 150 locuri de muncă vacante în Spania (dintre care 100 locuri pentru femei, 50 locuri pentru bărbați), pentru munca sezonieră în agricultură.

Angajator este grupul de firme Queralt din regiunea Lleida, Spania, compus din mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor.

Muncitorii vor lucra în câmp la cules fructe, curățat pomi sau în fabrică la aranjarea fructelor în lăzi și caserole.

Sunt solicitate 100 de femei pentru munca în câmp și ambalat în depozit și 50 de bărbați pentru munca în câmp, dintre care un șofer de autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncă (categoria D+atestat), doi șoferi de camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (categoria C+E și atestat) și doi tractoriști.

Durata contractului de muncă este din aprilie până în septembrie 2018, cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie.

Salariul oferit este de 6.25 euro brut/oră (pentru lucrul în câmp) și 5.96 euro brut/oră (pentru lucrul în fabrică).

„Transportul dus-întors Spania îl plătește muncitorul. Pentru locuință (utilități) și alte cheltuieli se reține 10% din salariu în primul an și în al doilea an 5% din salariu. Locuințele au zonă comună de spălătorie și bucătării. Familia va locui în camere separate. Se primește set complet de lenjerie de pat și echipament de protecție individual (în cazul pierderii acestuia, se plătește). Contractul de muncă se semnează în Spania (dupa înscrierea în sistemul de securitate socială-obținere NIE)”, se arată într-un comunicat al AJOFM Olt.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă și îndeplinesc condițiile din ofertă, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Olt din Slatina, strada Prelungirea Crişan, nr. 2, tel. 0249/411002.

Dosarul pentru înregistrarea în baza de date va conține următoarele documente: cererea tip (se completează la sediul agenției), CV Europass, copie act identitate, adeverință medicală cu mențiunea ,,apt pentru muncă”.

Data limită de înscriere: 31 martie 2018.

Data și locația Bursei vor fi comunicate ulterior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here