ALERTĂ: Calendarul concursului de admitere la școlile de poliție a fost DEVANSAT/Toate detaliile AICI

Calendarul concursului de admitere la școlile de poliție din Câmpina și Cluj-Napoca, care se desfășoară în luna ianuarie, a fost devansat.

Astfel, activitățile încep pe 10 ianuarie și durează până în data de 20 ianuarie – ziua examenului scris, potrivit unui comunicat de presă al Poliție.

În luna ianuarie a acestui an, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Durata studiilor este, de această dată, de numai un an.

Activitățile în vederea înscrierii, respectiv eliberării legitimației de concurs, se vor desfășura în perioada 10 – 11 ianuarie 2018, la sediul instituțiilor de învățământ ale Poliției Române. Probele eliminatorii, contravizita medicală și proba de evaluare fizică, vor avea loc în perioada 12 – 18 ianuarie 2018, conform graficelor stabilite de instituțiile de învățământ.

Prin O.M.A.I nr. 144/2017, evaluarea performanţei fizice a candidaţilor la școlile de poliție se face prin parcurgerea unui traseu practic-aplicativ, iar criteriul privind înălțimea candidaților a fost abrogat. Proba de verificare a cunoștințelor se va susține în data de 20 ianuarie 2018., se mai arată în comunicatul Poliției.

Pe cele 1600 de locuri la școlile de agenți de poliție s-au înscris 12.077 de candidați, respectiv 10.404 candidați pe 1.300 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și 1.673 pe 300 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here