Om de afaceri cercetat pentru că ar fi comandat ASASINAREA finului său/VIDEO

Un om de afaceri din Târgu-Jiu este cercetat de procurori, după ce ar fi comandat asasinarea finului său și a plătit o sumă de bani unor interlopi să îl ucidă.

Povestea de groază prin care trece Laurențiu Țavoc, finul afaceristului Ion Șteaburdea, a început atunci când bărbatul și-a deschis o casă de amanet în Rovinari.

Șteaburdea, patron al unor numeroase case de amanet din Rovinari și Târgu Cărbunești, care deține o avere impresionantă potrivit jurnaliștilor de la gorj-domino.ro, i-a pus gând rău finului său din cauză că acesta i-ar fi luat clienții.

Drept urmare, Șteaburdea ar fi tocmit câțiva interlopi ca să îl omoare pe Țavoc, numai că interlopii i-au luat banii afaceristului și l-au avertizat pe Țavoc că nașul său a comandat asasinarea sa.

Astfel, totul a ajuns pe masa procurorilor și polițiștilor din Târgu-Jiu.

Laurențiu Țavoc a povestit pentru gorj-domino.ro că de aproximativ 6 luni ancheta bate pasul pe loc și îi este teamă că ar putea fi omorât în orice moment. Bărbatul a precizat că nașul său a comandat interlopilor să îi omoare, să îi dea foc la mașină și să îi distrugă casa de amanet.

„În urmă cu un an și jumătate am deschis în Rovinari o casă de amanet, iar de atunci alt patron de case de amanet mă amenință că mă omoară. Îmi urmărește soția și fetița cu diverși interlopi. În luna iulie, anul trecut, a trimis trei interlopi să mă omoare. A plătit aproximativ șase sute de milioane de lei vechi să fiu omorât, mașina să fie incendiată și geamurile casei mele de amanet să fie sparte”, a declarat Țavoc.

Sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here