Jaf în casa unui controversat edil PSD: Primarul Playboy, lăsat fără bijuterii/ FOTO

Casa unui controversat primar PSD a fost prădată sâmbătă de hoți. Edilul Petru Carebia din comuna timișeană Coşteiu a rămas fără mai multe ceasuriși bijuterii, potrivit Adevărul.

Primarul este cunoscut pentru imaginile pe care le publică frecvent pe Facebook. Într-una din ele Petru Carebia apare un lanţ de aur la gât şi cu un ceas de dimensiuni mari la mână, care se vede din decupajul făcut special la manșeta cămășii roz pe care o poartă.

Edilul susține că hoţii i-au furat doar câteva ceasuri. De altfel, el susține că nu este colecționar de ceasuri și că poartă unele care costă câteva sute de lei.

„Au intrat prin grădină. Au furat câteva ceasuri. Bijuteriile până la urmă au fost aici. O brăţară şi un lanţ nu le-am găsit, dar până la urmă erau aici”, a declarat primarul.

Petru Carebia este de părere că, după ce au văzut pozele sale de pe Facebook, hoții au crezut că vor da lovitura dacă îl vor jefui.

”Cu ce apar pe Facebook? Cu un ceas pe mână. Au crezut că găsesc aici averile lumii. Numai că au întors casa pe dos. În rest nu au găsit nimic. Or fi crezut că am bani. Au crezut că dacă te pui în poză cu un lanţ la gât eşti plin de bijuterii. Fiecare avem unul-două pentru el pentru familie. Cine ştie ce au crezut că am pe aici. Au întors toată casa. E deranjul şi spaima că şi-au permis să intre în casă”, a spus edilul.

Primarul din Coşteiu este unul dintre cei mai controversați aleși locali din PSD. El a primit recent o condamnare, în primă instanță, la un an de închisoare cu suspendare pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unei persoane după ce şi-a angajat fiica pe postul de bibliotecar la biblioteca din comună.

În trecut, Carebia a fost implicat într-un scandal după ce o tânără a făcut publice imagini în care primarul apare pozându-se dezbrăcat.

Foto: adevărul.ro

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here