Consiliul Județean Olt i-a premiat pe sportivii și antrenorii cu rezultate internaționale/VIDEO

Consiliul Județean (CJ) Olt a deschis o nouă serie de premieri pentru recunoașterea rezultatelor deosebite înregistrate de sportivii din Olt la competițiile internaționale. Mai precis, este vorba de sportivii care au obținut locurile I, II, III, IV și V la campionatele mondiale, europene sau balcanice, precum și pe membrii echipei de fotbal Athletic Slatina, care au câştigat Turneul Internațional „Football Cup Barcelona”. Premiați au fost, evident, și antrenorii sportivilor.

Ceremonia de premiere a avut loc la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina, acolo unde s-au aflat mai mulți consilieri județeni, dar și președintele CJ Olt, Marius Oprescu, însoțit de vicepreședintele Ioan Ciugulea.

„Mă bucur nespus că începem acest an cu o gală pentru premierea excelenței în sport. Iată că după ce am transformat într-o tradiție premierea olimpicilor din județul Olt, astăzi încercăm să deschidem o nouă tradiție, aceea a premierii sportivilor olteni care merită, care după ore de muncă au ajuns la rezultate deosebite. Această este prima ediție și sperăm să avem din ce în ce mai mulți sportivi premiați într-o astfel de gală. Mulțumesc consilierilor județeni și domnilor vicepreședinți (ai Consiliului Județean Olt – n.r.) care au fost alături de mine și care m-au susținut în acest proiect pe care mi l-am propus. Felicit și eu sportivii, pentru că în spatele lor este multă muncă și sunt multe ore de antrenament, îi felicit pe antrenori pentru că i-au adus la aceste rezultate. Le spun tuturor La mulți ani, să aibă un an plin de succese și noi să ne revedem an de an, cu sala din ce în ce mai plină, pentru a-i premia pe sportivii care merită acest lucru”, a spus, în fața publicului, Marius Oprescu.

Valoarea totală a premiilor acordate este de 57.500 de lei, sumă aprobată în ultima ședință ordinară de anul trecut a Consiliului Județean Olt.

Între seriile de premieri pe scena Centrul Cultural „Eugen Ionescu” s-au derulat programe artistice ale copiilor de la Palatul Copiilor „Andrei Băran” din Slatina, dans și muzică.

La eveniment s-au mai aflat, printre alții, consilierii județeni Valeria Gălan, Mirela Vasile, Adrian Bărbulete și George Șofaru.

Premii individuale, în sumă de 5.000 lei, se acordă sportivei şi antrenorului care au reuşit performanţa de a obţine medalia de bronz la campionatele mondiale de tenis de masă, respectiv Adina Diaconu şi Petre Arnăutu, de la CSM Slatina.

Premii individuale, în sumă de 4.000 lei, se acordă sportivei şi antrenorului care au reuşit performanţa de a obţine locul I la campionatele europene de tenis de masă – Irina Ciobanu şi Mihaela Roxana Dospina, de la CSM Slatina.

Premii individuale, în sumă de 2.500 lei, se acordă sportivului şi antrenorului care au reuşit performanţa de a obţine locul IV la campionatele europene de kaiac-canoe – Mihai Răzvan Băţăgui şi Ionel Zdurcea, de la CSS Caracal.

Premii individuale, în sumă de 1.500 lei, se acordă sportivilor şi antrenorilor care au reuşit performanţa de a obţine locul V la campionatele europene de box – Alexandra Anamaria Gheorghe, Maria Cristina Zorlescu, Lenuţa Camelia Fieraru și antrenorilor Constantin Gălbenuşe şi Elena Luminiţa Turcin, de la CSM Slatina.

Premii individuale, în sumă de 2.500 lei, se acordă sportivilor şi antrenorului care au reuşit performanţa de a obţine locul I la campionatele balcanice de atletism – Daniel Mihai Robert Budin, Marius Florin Şerban şi antrenorul Andrei Marian Daniel Bărbuţi, de la CSM Slatina.

Pavel Nichituş, care a reuşit performanţa de a obţine locul al II-lea la campionatele balcanice de atletism va primi și el un premiu de 2000 de lei.

Premii individuale, în sumă de 1.500 lei, se acordă sportivilor şi antrenorilor care au obţinut locul al III-lea la campionatele balcanice de tenis de masă – Daniela Nicoleta Bărzoi şi antrenoarea Gabriela Cuţudi, de la CSM Slatina, Andreea Huduşan şi antrenoarea Felicia Coneschi, de la CSS Slatina.

Premiul, în valoare de 11.500 lei, se acordă echipei de fotbal Athletic Slatina pentru câştigarea turneului internaţional „Football Cup Barcelona”. Fiecărui membru al echipei îi va reveni suma de 500 lei. Aceștia sunt: Fabian Marian Ioja, Ionuţ Cristian Vlad, Răzvan Paraschiv, Rareş Mario Nicolae, Alexandru Cristian Bobeică, Mario Gabriel Dudu, Luca Teodor Popa, Luca Zamfir, Mierlescu Marius, Ion Mario Ene, Florin Mario Mihalea, Dragoş Gabriel Vlădescu, Ianis Florin Iancu, Alexandru Cristian Tutia, Cristian Alexandru Enăchioaia, Alessio Robert Tudor, Mihnea Andrei Tudor. Antrenorii echipei, Sebastian Noaţă, Dan Baciu şi Ciprian Dinu, vor primi câte un premiu de 1.000 de lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here