Fosta soție a polițistului pedofil a făcut primele declarații. “Toată familia e șocată”

Fosta soție a polițistului pedofil a făcut primele declarații, în direct la tv. Femeia a cerut să i se păstreze anonimatul și a mărturisit că este șocată de ceea ce a făcut tatăl fetei sale, în vârstă de 22 de ani.

Fosta soție a polițistului pedofil a făcut primele declarații despre gestul șocant făcut de  tatăl  fetei sale. “Sunt divorțată de dânsul de 3 ani. El și-a găsit pe altcineva.  Nu am mai ținut legătura cu el. Eu sunt cu fetița. El a păstrat legătura cu fetița. Nu foarte mult. Ea are 22 de ani. Nu s-a întâmplat nimic.  Toată familia e șocată. Are un singur copil, nu doi, așa cum s-a spus.  Vă dați seama că m-a șocat ce a făcut. Îmi este foarte rușine ”, a declarat femeia la Acces Direct.

Eugen Stan, pedofilul din lift, care este agent la Poliția Rutieră din București, își va da demisia din cadrul structurii MAI. Agentul a fost reținut, fiind acuzat de două infracțiuni de agresiune sexuală. Polițistul pedofil a fost urcat în mașina Poliției și dus la percheziții, la domiciliul acestuia.

Pedofilul care a agresat vinerea trecută doi copii într-un lift din cartierul Drumul Taberei din București, și care a fost reținut luni dimineață se află în aceste momente la audieri. El a spus, conform unor surse din cadrul anchetei, că își va da demisia din funcția de polițist la Rutieră, acolo unde ultima sancțiune dată unui șofer a fost în decembrie 2017.

În cadrul audierilor, el și-a recunoscut faptele, precizând însă că nu a vrut să le facă rău micuților, ci doar să îi pupe.

Sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here