Ministrul Agriculturii s-a aflat, duminică, în Olt/ Autoritățile locale nu au fost anunțate/FOTO

Ministerul Agriculturii, Petre Daea, a trecut, duminică, neștiut de autoritățile județului, prin Olt. El s-a oprit să analizeze culturile de grâu, orz și rapiță undeva în apropiere de Slatina.

Oficialul s-a arătat mulțumit de starea de vegetație la grâu și orz, dar nemulțumit de nivelul de dezvoltare a rapiței dintr-o solă.

„Am plecat pe teren, pentru a vedea starea de vegetație la câteva culturi din apropiere de Slatina. Prima pe care am văzut-o este o suprafața cultivată cu rapiță.

În apropiere de Slatina am văzut și o suprafață cultivată cu grâu.

Un lan bine închegat, o densitate foarte bună, înfrățire de gradul I, nodul de înfrățire este la doi, trei centimetri în sol, planta nu e descălțată, starea de vedâgetație e foarte bună. Condiţiile climatice până la această dată au asigurat plantelor şi creşterea şi înfrăţirea, au colorit specific, sunt plante sănătoase. Este totul în regulă în această solă, după părerea mea de peste 50 de hectare. E foarte bine. Totul este în regulă, până la această dată, bineînțeles”, a comentat ministrul Agriculturii modul de dezvoltare culturilor până la această dată într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ciudat este că autoritățile județului nu au știut că ministrul Agriculturii s-a aflat în județ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here