BOMBĂ: Pedofilul care a agresat doi copii într-un lift din București este polițist!

Informaţii şocante apar în dosarul bărbatului care a abuzat doi minori vineri în Drumul Taberei. Conform unor Biroului de presă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, bărbatul era agent de poliţie la Brigada Rutieră.

Mai mult, surse susţin acesta ar fi comis mai multe fapte de pedofilie şi în 2015, fapte care ar fi rămas până în prezent cu autor necunoscut. Acesta ar fi abuzat atunci trei fete de 8 ani.

Individul se numește Eugen Stan, este născut în 1971, în Sectorul 6. Este căsătorit, are o fiica de 22 de ani și are studii liceale și profesionale.

În trecut, Eugen Stan a fost agent de Poliție Comunitară, a lucrat la jandarmi, iar acum ocupa funcția de agent în cadrul Poliției Rutiere din Capitală.

Bărbatul a fost prins luni dimineaţă, iar potrivit primelor informaţii, acesta şi-ar fi recunoscut faptele.

Agresiunea a avut loc vineri la primele ore ale dimineţii, în sectorul 6 din București. Cei doi frați, o fetiță și un băiat, au plecat în vizită la o prietenă de familie, aflată la doar două străzi distanță de locuinţa, când au avut ghinionul să se întâlnească în lift cu pedofilul.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here