CRIMĂ ODIOASĂ în ajun de Bobotează în Olt: Un bărbat și-a MĂCELĂRIT socrul cu un cuțit

Un bărbat de 45 de ani, din localitatea Grojdibodu, a fost arestat preventiv după ce, în ajunul Bobotezei, și-a măcelărit socrul, în vârstă de 69 de ani, lovindu-l în repetate rânduri cu un cuțit.

Crima s-a petrecut în vineri, 5 ianuarie, spun procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, care în noaptea de sâmbătă spre duminică l-au reținut pe făptaș, Marius Mitre.

„În fapt, s-a reţinut că în după-amiaza zilei de 05.01.2018 inculpatul MM a exercitat acte de violenţă fizică asupra socrului său, în vârstă de 69 de ani, pe care l-a lovit, în mod repetat, cu un cuţit, ca urmare a unui conflict spontan, provocându-i leziuni traumatice care au condus la deces”, se arată într-un comunicat al Parchetului Olt.

În cursul zilei de sâmbătă, procurorii au solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt arestarea preventivă a inculpatului, măsură dispusă de magistrați pentru o durată de 30 de zile.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt nr. 3/P/2018. Dispune arestarea preventivă a inculpatului MITRE MARIUS, cercetat pentru comiterea infracţiunii de omor, prev. de art.188 alin. 1 C.p., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 06.01.2018 până la data de 04.02.2018, inclusiv”, se arată în încheierea Tribunalului Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here