Marius Iancu, despre scandalul din MAI: Toți cei vinovați trebuie demiși imediat! Ce spune despre Tudose

Primul parlamentar social-democrat de Olt care a reacționat la scandalul momentului, legat de polițistul-pedofil și de ceea ce se întâmplă acum în PSD, a fost deputatul Marius Iancu. Acesta face apel la responsabilitatea tuturor liderilor PSD și spune, apăsat, că toți cei care se fac vinovați în cazul polițistului pedofil trebuie să fie demiși imediat. „Să fim responsabili și să nu ne batem joc de votul și încrederea românilor”, a reliefat parlamentarul de Olt.

Politia Română înseamnă siguranță și trebuie să ofere încredere cetățenilor. Este dorința agenților din stradă și a oamenilor care se uită mirați la un scandal imens a cărui rezolvare este foarte simplă, a comentat, pe pagina sa de socializare, Marius Iancu.

Parlamentarul ia în răspăr și comportamentul premierului Mihai Tudose față de partidul care l-a propulsat în funcție, calificându-l drept nepotrivit.

„Toți cei vinovați pentru că au ascuns problemele penale și comportamentale ale polițistului pedofil trebuie demiși imediat. Iar din respect pentru victime și familiile acestora care au avut de suferit, oamenii politici trebuie să tacă și să acționeze. În calitate de parlamentar al județului Olt, îi întreb pe toți cei implicați în acest scandal, cum le pot explica cetățenilor și primarilor olteni care așteaptă începerea investițiilor prin PNDL și deblocarea investițiilor cu fonduri europene, comportamentul și declarațiile publice nepotrivite ale premierului Mihai Tudose care prin votul nostru, al parlamentarilor aleși de români, a ajuns în fruntea Guvernului?

Cum pot explica scandalurile din partidul pe care îl reprezint, partid care a câștigat încrederea românilor?

În numele acestei încrederi mari pe care oamenii o au în noi, trebuie să ne așezăm la masa dialogului, să continuăm implementarea programului care ne-a adus la guvernare și să închidem usa tuturor celor care manipulează si care nu vor decât destabilizarea PSD, a Guvernului și implicit a României.

Trebuie să fim responsabili și să nu ne batem joc de votul și încrederea românilor!”, a postat, pe Facebook, deputatul Marius Iancu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here