S-a întâmplat în Olt: Ce a putut face un minor unei femei de 47 de ani/Minorul a fost REȚINUT

Polițiștii orașului Drăgănești-Olt au reținut, joi, pentru 24 de ore, un tânăr din localitate după ce acesta a făcut „fapta vieții lui” în plină stradă, băgând în spital o femeie de 47 de ani.

Totul s-a întâmplat joi, când o tânără, de 25 de  ani, din Drăgăneşti-Olt, a sesizat faptul că, pe strada Nicolae Titulescu din localitate are loc o altercaţie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că o femeie, de 47 ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, ar fi fost lovită, cu un corp contondent, în zona capului de un tânăr, de 16 ani, din aceeaşi localitate.

Victima a fost transportată la o unitate medicală, stabilindu-se că prezintă leziuni ce necesită pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale.

„Împotriva tânărului, au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

Totodată, împotriva acestuia a fost dispusă măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, cu propunerea de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here