Numărul 2 în PSD: Nu trebuie să mai avem zei în partid

Nu trebuie să mai avem zei în PSD, iar competențele partidului trebuie delimitate de cele ale Guvernului, a declarat președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, pentru B1 TV.

”În acest moment, PSD e la guvernare și nu are orgoliul unei persoane sau a alteia, ci are responsabilitatea poporului și trebuie să respectăm votul de încredere al cetățenilor care ne-au trimis aici.

Bădălău a mai susținut că PSD este partidul care oferă oamenii pentru Guvern, dar este treaba lui Tudose să stabilească dacă o persoană se ridică sau nu la nivelul responsabilităților: ”are dreptul să se exprime despre o persoană sau alta; el are evaluarea miniștrilor”.

În acest context, președintele executiv al PSD i-a reproșat lui Mihai Tudose că a mers la televiziuni să vorbească despre demisia lui Carmen Dan, în loc să discute despre nemulțumirile pe care le are față de ea în fața Biroului Permanent al partidului sau în fața Comitetului Executiv Național.

”Niciodată nu am avut o criză de genul ăsta, o așa fluctuație de prim-miniștri și miniștri… Să schimbi premierul din șase în șase luni e o criză și denotă neseriozitate”, a mai punctat Niculae Bădălău.

În structurile interne trebuie să existe transparență și democrație. Nu trebuie să avem nici zei, nici oameni care consideră că decizia e personală a lui. Suntem egali în acest partid și avem structuri. Trebuie delimitate clar competențele partidului de cele ale Guvernului, altfel tranșăm azi ceva și peste trei luni avem iar probleme”, a declarat Niculae Bădălău, pentru B1 TV.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here