Evaziune fiscală în domeniul comerțului cu material lemnos/Polițiștii au ACȚIONAT

Poliţiştii din Mureş şi Satu Mare, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, au efectuat 8 percheziţii pentru documentarea unor infracţiuni de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu material lemnos.

La data de 15 ianuarie 2018, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, cu sprijinul poliţiştilor din Satu Mare, au efectuat 8 percheziții domiciliare (6 pe raza judeţului Mureș și 2 pe raza judeţului Satu-Mare) la sediile unor societăţi comerciale cu obiect de activitate în domeniul silvic.

Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada 2013-2014, o societate comercială din judeţul Mureş ar fi efectuat mai multe transporturi de material lemnos către diverși beneficiari, după care avizele de însoțire ar fi fost returnate emitentului și anulate sau refăcute pentru cantități inferioare celor livrate în realitate.

În urma perchezițiilor, au fost identificate şi ridicate documente contabile, registre și avize de însoţire, în vederea probării activităţii infracţionale.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru comercializarea a aproximativ 660 mc de material lemnos, în valoare de 660.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here