”Mie-mi plac femeile!” De ce o vrea Dragnea premier pe Viorica Dăncilă. S-a aflat tot!

PSD a propus-o pe Viorica Dăncilă pentru funcția de prim-ministru. Liviu Dragnea a subliniat că partidul a ajuns la această decizie în urma unei consultări ample, în care au existat mai multe propuneri, iar el nu a impus nicio decizie, tocmai pentru că istoria recentă a demonstrar că are ”mână proastă” la alegerea premierilor. 

A fost aleasă de partid, iar Dragnea nu are nicio implicare. Și totuși, ca o coincidență incredibilă, Viorica Dăncilă este tot din Teleorman, asemenea lui Dragnea și a multor altora din Guvern, este un om apropiat de Liviu Dragnea și l-a sprijinit pe Liviu Dragnea în conflictul pe care acesta l-a avut cu Mihai Tudose.

Propunerea în persoana Vioricăi Dăncilă vine după ce, acum mai bine de un an, Liviu Dragnea a propus-o pentru aceeași funcție pe Sevil Shhaideh, o altă apropiată a sa, dar care a fost respinsă de președintele Klaus Iohannis.

Dintr-un interviu pentru Agerpres putem înțelege și insistența lui Dragnea de a numi în funcții-cheie femei din anturajul său.

”Cel mai important lucru, poate, e că avem foarte multe femei care ne susțin, ne votează și care ne-au ajutat să câștigăm alegerile cu un scor istoric. Femeile din PSD reprezintă, după părerea mea, poate structura care ne dă cea mai multă speranță să mergem mai departe și curaj. Cu mine personal, așa se întâmplă. 

Și eu vreau să recunosc și o spun cu inima deschisă și-mi asum: mie-mi plac femeile! O spun și din postura de bărbat, și de coleg, și de partener, dar cel mai mult îmi plac femeile din postura de investitor în cariera lor politică.

Și vă mai fac o mărturisire: niciodată până acum nu m-a înșelat nicio femeie din PSD. Nu mi-a înșelat așteptările, vreau să spun…

Ați muncit și munciți cot la cot cu bărbații, de multe ori chiar ne depășiți și ați luptat – asta e realitatea – umăr la umăr cu noi când războiul politic a cerut-o. Și în momentele de cumpănă ați fost mult mai stabile, mult mai echilibrate și ați generat mult mai multă încredere decât purtătorii de pantaloni. Nu înseamnă că bărbații sunt mai slabi, dar atț dovedit că în momentele grele generați echilibru și puteți fi sursă de încredere și speranță și curaj pentru noi”, a declarat Liviu Dragnea, în august 2017.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here