Dragnea speră că Iohannis o va accepta pe Viorica Dăncilă. Altfel, PLANUL B este..

Sursa foto: b1.ro

Liviu Dragnea a condus delegația PSD care i-a prezentat președintelui Klaus Iohannis propunerea de premier în persoana Vioricăi Dăncilă. Asta deși Dragnea promisese că nu va mai călca în Palatul Cotroceni din cauza atitudinii președintelui, pe care nu o considera în neregulă.

”I-am arătat președintelui un tabel cu parlamentarii PSD și ALDE și semnăturile acestora, pentru că în ultimele zile au apărut informații că am pierdut majoritatea, că sunt parlamentari care nu vor susține propunerea de premier. Am vrut să-l informăm pe președinte că nu este nicio problemă”, a declarat Dragnea.

Acesta a spus că președintele nu a vrut să păstreze lista și, oricum, nici delegația PSD nu i-ar fi lăsat-o: ”nici noi n-am dorit să le lăsăm (semnăturile), că nu ni s-ar fi părut corect. Doar le-am prezentat. Am întrebat dacă trebuie să i le lăsăm și a spus că nu e nevoie, că nu-și face probleme”.

Întrebat dacă are un plan B în eventualitatea în care Iohannis o va refuza pe Dăncilă, Dragnea a răspuns: “Nu discutăm despre asta, avem convingerea că există suficiente argumente să o accepte. (…) Sunt suficiente argumentele pentru ca președintele să o accepte pe doamna Dăncilă. Încă o dată vă spun că suntem îndreptatați spre stabilitate și nu avem niciun motiv real să credem că președintele o va respinge pe doamna Dăncilă și atunci nu discutăm de alte planuri”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here