Prima căsătorie între două românce lesbiene va fi oficializată în curând

Primarul orașului italian Nuoro a anunțat că este de acord să oficializeze prima căsătorie între două românce lesbiene, potrivit evz.ro.

Vestea a fost primită cu bucurie de Ramona Dinescu, 42 de ani, și de Liliana Crăciun, de 50 de ani, care la începutul lunii decembrie 2017 au solicitat oficializarea relației lor.

Ramona şi Liliana sunt gata să devină o familie, dar spun că nu îşi doresc un copil, deşi ele nu cred este neapărată nevoie ca un copil să crească cu mamă şi cu tată. Cele două viitoare soţii au vorbit despre planurile de nuntă şi despre ce părere au familiile lor despre relaţie.

„Sunt convinsă că nu ar fi avut nicio şansă relaţia noastră. Da, familiile noastre sunt ok cu ideea. Din păcate, în România nu este acceptată ideea homosexualităţii. (…). Povestea de iubire a început la un telefon, am vorbit la telefon vreo două săptămâni, după care ne-am văzut şi ne-am îndrăgostit. Am trăit în România ca două prietene – am stat în aceeaşi casă. Nu, nu plănuim să adoptăm, dar nu mi se pare că un copil trebuie să crească cu mamă şi tată. Nu e o nuntă, va fi o cununie. Desigur că va urma o petrecere, doar suntem romance.”, a povestit Liliana Crăciun în cadrul emisiunii „Acces Direct”, potrivit cancan.ro.

Cele două românce sunt de 10 ani în Italia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here