Polițiștii din București, PERCHEZIȚII în Olt, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul construcțiilor

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, efectuează la această oră percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţele Arad, Olt, Vâlcea, Buzău şi Prahova, urmând să pună în aplicare 12 mandate de aducere,  într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul construcţiilor.

În Olt descinderile au loc în localitatea Poboru, potrivit informațiilor OLT-ALERT.

Din cercetări a rezultat că bănuiţii ar fi înregistrat cheltuieli fictive în scopul diminuării masei impozabile, producând un prejudiciu bugetului general consolidat al statului în cuantum de 316.000 de lei, informează Poliția.

„Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 2”, se arată într-un comunicat de presă al IGPR.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea şi al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here