Fată de 12 ani violată de părinții ei: Mai bine noi decât vreun maniac

O fată de 12 ani a fost violată în mod repetat de către părinții ei care au declarat cu nonșalanță că au decis că este mai bine să o învețe ei ce înseamnă viața sexuală decât vreun maniac și că este cel mai bine ca tatăl să fie cel care o dezvirginează, scrie Metro.

Mama și tatăl și-au violat în mod repetat propria lor fiică. Cuplul, în vârstă de 35 de ani, se confruntă cu acuzații de pedofilie după ce și-au transformat fiica într-o ”sclavă sexuală”.

Ei au fost reținuți de poliția din Volgograd și riscă până la 20 de ani de închisoare . Fata a fost supusă unor abuzuri sexuale oribile și frecvente în perioada decembrie 2016 – martie 2017. Tatăl, a cărui nume nu a fost făcut public este acuzat că și-a violat fată – adesea cu mama în același pat – „în fiecare zi”. Între timp, mama este acuzată de „torturarea” sexuală a copilului cu un „penis artificial”.

Înainte de începerea procesului penal, părinții au fost decăzuți din drepturile părintești, ceea ce înseamnă că nu își vor mai puta îngriji niciodată copilul.

Mama a spus poliției că și ea fost violată când avea 13 ani și le-a spus ofițerilor că ea și soțul ei au fost de acord să-și pregătească fiica în avans pentru viața de adult. Ea le-a spus anchetatorilor: „Mai bine noi decât niște maniaci”.

Cazul a fost descoperit după ce un medic a observat probleme că are probleme cu menstruația și apoi a descoperit că nu mai era „virgină”. Copilul le-a spus apoi anchetatorilor despre abuzul sexual pe care l-a suferit, iar părinții ei au recunoscut faptele.

Ei susțin că au considerat că „este mai bine pentru fată să-și piardă virginitatea cu propriul tată” decât să învețe detalii despre viața sexuală în alte moduri. Ea a fost nevoită să doarmă în același pat cu părinții ei și a participat la partide de sex în trei cu aceștia.

Bunica și străbunica fetei, care locuiau în același apartament, dar nu aveau idee despre abuzul sexual la care era supusă aceasta, a spus poliția.

Sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here